Θέσεις εργασίας

Ενώ κάποιοι “ψήνονται” νυχθημερόν σε θέσεις εργασίας με αβέβαιο μέλλον, το “Ερωτόκριτος” σας παρέχει τη δυνατότητα να εργαστείτε για το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας.

Μακριά από το σκεπτικό του “ουδείς αναντικατάστατος”, στο εστιατόριό μας επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό οικοδομώντας πραγματικές προοπτικές επαγγελματικής εκπαίδευσης, εξέλιξης και καριέρας.

Η ταύτιση επωνυμίας του ψητοπωλείου μας με τον χαρακτηρισμό “το διασημότερο greek souvlaki” του κέντρου, καθιστά κάθε θέση εργασίας σε αυτό συνώνυμο σταθερότητας.

Συνεργαζόμενοι άριστα με επαγγελματίες που επί σειρά ετών διαγράφουν λαμπρή πορεία στον τομέα της εστίασης, αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση και την ανάδειξή σας, προσφέροντας:

1. Ικανοποιητικές αποδοχές + bonus
2. Ασφάλιση
3. Δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης
4. Ευέλικτο ωράριο (πρωινό ή βραδινό)
5. Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον

Επιθυμείτε μία δουλειά, όπου το ταλέντο, η διάθεσή σας για εξυπηρέτηση και ο κόπος σας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται;

Ενδιαφέρεστε να εργαστείτε ως ψήστης, τυλιχτής, ταμίας σερβιτόρος ή διανομέας σε ένα περιβάλλον όπου η “ρουτίνα” μπορεί να μεταφραστεί σε δημιουργικότητα;

Αν ναι, τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να απευθυνθείτε στο κατάστημά μας και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για δουλειά. Η φιλοσοφία του “Ερωτόκριτος” και στην περίπτωση της αναζήτησης θέσεως εργασίας έχει ως πρότυπο το… σουβλάκι και τη δομή του:

Μικρές μπουκιές κρέατος εναρμονιζόμενες αισθητικά και γευστικά- η μία δίπλα στην άλλη- με την ιδέα του ιδανικού σουβλακιού, έχουν ως αποτέλεσμα την απόλαυση. Παρομοίως ισχύει και για την επιτυχία ενός επαγγελματία, καθώς προϋποθέσεις της είναι το “όμοιο υλικό” και η διάθεσή του για αρμονική συνεργασία.

Πάντοτε με το σκεπτικό του “επένδυση στη μονάδα, σημαίνει καλύτερη ομάδα”.

Ψάχνεις και έχεις όρεξη για εργασία ?
Περιμένουμε το μήνυμά σου

Ονοματεπώνυμο:

Ηλικία:

Θέση Εργασίας:

email:

*Απαραίτητη προυπόθεση για τη θέση εργασίας οι ξένες γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Check out our

SEASONAL OFFERS
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΠΙΑΤΑ

Κεμπάπ γιαουρτλού μερίδα

3 Τεμάχια. Συνοδεύεται από γιαούρτι, ντομάτα, πιπεριά & πίτα

€8.00

Γύρος χοιρινός μερίδα

Συνοδεύεται από πατάτες τηγανητές, ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι & πίτα

€8.00

Καλαμάκι κοτόπουλο

110gr. Συνοδεύεται από πιτάκι & πατάτες τηγανητές

€1.60

Καλαμάκι χοιρινό

110gr. Συνοδεύεται από πιτάκι & πατάτες τηγανητές

€1.60